web analytics

Förutom att min hals är helt trasig och jag hostar konstant så har vi lugna och sköna dagar. Inga planer, inga tider att passa, bara göra det vi vill. Tyvärr hade jag hoppats på att kunna träna mycket tillsammans med Svante nu när det äntligen är lite fler lediga dagar tillsammans än vanligt och simhallen dessutom för första gången håller öppet både under juldagen och idag annandagen, men så blir det alltså inte tack vare skräphalsen. Nåväl, det kommer fler lediga dagar framöver, och det är ju ganska skönt att sitta i soffan med TV-spel eller någon bra serie, dricka te och äta en och annan chokladbit också. Men till nyår hoppas jag det kan bli en liten löptur precis som förra året!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: