web analytics

Extra ledigt välkomnas alltid, och i synnerhet när det blir så bra dagar som denna!
Den började med lydnadsträning tillsammans med Sandra, Öje går fortfarande på kortison men fick gå lite fot och köra fjärr för att göra av med lite myror i brallan. Han har verkligen tappat precisionen i fotgåendet den senaste tiden eftersom jag inte behöver bry mig om det i mondioringen så våra svängar var hemska med en bakdel som inte alls hängde med. Jag har gjort det lättare för honom i mina vändningar också och inte gått riktigt 90 grader vilket gör att han inte behöver få med sig bakdelen i framför allt vänster om som han brukade. Bot och bättring!
När vi kom hem fick Öje sig ett ordentligt bad vilket jag tänkt på ett tag att han behöver, men tack vare hans ”episod” med sår och svullnad så har jag avvaktat tills han blivit hel i huden igen. Men nu doftar han av schampo och är mjuk som en bomullstuss! Senare under eftermiddagen åkte vi till Erikslund och beställde nya mobiltelefoner tack vare vårt abonnemang Telenor Change, och sedan körde jag en timmes cykel där jag försökte hålla mig i pulszon 2, det lyckades till 60% ungefär då pulszonerna i klockan tydligen inte ligger likadant som de på Movescount. Så jag ramlade över med 11% i zon 3, men det blev i alla fall en timmes lugn cykling kan man sammanfatta det som.
Nu avslutas kvällen med en liten Fizzypop och extra stora ostbågar framför ”Shadowhunters” på Netflix, en inte helt femstjärnig serie men ändå helt ok att slötitta på. Grymt skön dag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: