web analytics

Upp som en sol och ned som en pannkaka säger man ju, och så blev det verkligen den här veckan. Helgen var fantastisk, men sen kom jag tillbaka till vardag och hysteri. Eller ja, rent tekniskt har det varit ganska lugnt på jobbet men känslan är allmän osäkerhet, spekulationer och i vissa fall väl undertryckt panik. Så skönt att det är helg igen och få vara ledig från vansinnet!
Tyvärr fick vi reda på idag att SBK har lagt restriktioner på hundverksamheterna så det blir inga tävlingar för oss som det var tänkt. Varken spår i Heby den 9e maj eller Himmelfärdscupen i mondioring 21-22 maj. Med lite tur kanske Heby flyttar sin tävling till senare, jag vill verkligen köra där då de har så fantastiskt fina marker!

Att Himmelfärdscupen ställs in är såklart också jäkligt tråkigt, tack och lov har vi redan planerat för att ha MR-tävling i höst så det är bara att ladda om för det. Ekonomiskt blir det ett stort bakslag för klubben då cupen drar mycket folk som köper fika och mat från köket, så förhoppningsvis kan vi hitta vägar senare under året för att kompensera för detta. Vi behöver alla kronor vi kan få ihop just nu då det pågår en konflikt med kommunen om en vattenläcka, och går ärendet till rättsliga åtgärder så kommer det gå åt en hel del pengar ur kassan för detta.
Dessutom planerar vi för lite om- och nybyggnationer på planerna som kommer att kosta pengar men gynna alla som tränar på klubben i det långa loppet, så jag hoppas verkligen att alla som är där och tränar regelbundet och som inte redan är medlemmar att de kan tänka sig att bli det, för att stötta verksamheten och kunna fortsätta nyttja bra utrustning och planer. Är man redan medlem i en annan klubb kan man bli delbetalande hos oss för 200 kr per år, dvs lite drygt 50 öre om dagen. Det tycker i alla fall jag är en helt rimlig peng!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: