web analytics

Trots värmen håller vi oss aktiva. Egen träning har det blivit i form av 3 km löpning i nya skor (New Balance Beacon II) i tisdags då jag ville testa de nya lädren. Vi tog varvet runt flygfältet eftersom det redan då var hyggligt varmt, och det innebar att jag fick prova skorna på både gräs, grus och asfalt. Grus fungerade sådär, jag tyckte det blev lite tungt i steget vilket jag misstänker har med den mjukare sulan att göra då det blir ”uppförsbacke” om lite större stenar hamnar under framfoten. Gräs fungerade helt ok, men på asfalten kom de verkligen till sin rätt!
Mjuka och sköna i steget, och helt tysta vilket verkligen var njutbart!
Vi har också sprungit ett varv i mtb-spåret vid Rocklunda idag (5 km), vi tog det vansinnigt lugnt och jag hade en stor flaska med vatten med att både dricka ur och hälla över sig vid behov så det förflöt utan anmärkningar.

Ett pass hundträning har vi kört också, i tisdags kväll innan den värsta värmen drog in. Jag körde igenom två varv på startklassens lydnad, första passet gick ok men under andra passet gick Öje som en stjärna. Det enda vi inte får till, vilket är en röd tråd under alla år, är apporteringen där han bromsar för sent och bara måste peta till apporten med tassen innan han kan vända upp och gripa den. Vi får nöta vidare på det, men även om han nu skulle göra så på tävling så bör vi ändå få ihop poäng som räcker till en uppflyttning.
När vi var färdiga med de seriösa bitarna så blev det skojfotografering av ”fånga godisen”, självklart blev inte alla bilder skarpa med herregud vilka minspel hahaha. Vi bjuder på den underhållningen så här en torsdag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: