web analytics

…är till ända. För mig har det inte direkt varit någon action, efter halva dagen på jobbet i måndags kände jag mig konstigt i magen och illamående, och inte gick det över trots att jag tog en Novaluzid så jag gick hem. Magsjuka är ju inget man chansar på, och i synnerhet inte i dessa tider då det kan vara tecken på covid -19.
Nu var det inte så, utan jag tror att min i vanliga fall knepiga mage reagerade på att jag hade ätit järntabletter i 1,5 veckor och helt enkelt tyckte att det räckte med det. Nu har jag ätit Omeprazol och skött kosten varje dag sedan dess, och nu känns den nästan ovanligt lugn i stället.Av förklarliga skäl har det inte blivit någon träning under veckan, vi joggade lite lätt i onsdags kväll (var tillbaka på jobbet igår torsdag) vilket kändes som sju svåra år, men det är också allt.
Hundträning har det inte heller blivit, men imorrn ska vi till klubben och pyssla lite så då kommer vi i alla fall köra lite grann. Nu är det två veckor kvar tills vi ska tävla så det är dags att slipa till de detaljer som går och sedan vila in tävlingsdagen. Öje går som bäst när han har fått vila ett tag, gärna en vecka eller så, innan tävling så jag ska försöka sätta några bra minnesbilder nu den sista tiden innan det är dags att pausa. Och krasst sett gör det mig ingenting, det som inte är inlärt en vecka innan tävling kan vi knappast få ihop de sista dagarna heller så då är det bara att hålla tummarna för att det man har fått till sitter där det ska!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: