web analytics

Inget är ju som det brukar, man får bara träffas utomhus på långa avstånd och inomhus på avstånd och med munskydd. Nu brukar jag förstås inte fira min födelsedag med pompa och ståt i vanliga fall heller, utan föredrar att äta och dricka gott och kanske öppna något paket med något jag verkligen vill ha eller behöver. I år kunde Svante inte komma på någon sådan present, och det är såklart också helt ok. Hellre avstå helt än att köpa något bara för köpandets skull tycker jag, livet blir liksom inte mer meningsfullt för att man fyller det med prylar!
Nästa prövning blir 2022 då jag fyller 40, vår förhoppning är att kunna åka till Gran Canaria och springa igen men i övrigt har jag inga som helst planer på något överdådigt firande då heller. Det är liksom inte min grej, det känns inte viktigt alls!Något som däremot var storslaget igår var vädret, +9 °C och strålande sol!
Grabbarna fick mycket utetid i form av dubbla längre promenader och en löptur med Svante, nu är våren verkligen på väg. Skönt att det har torkat upp också så man kan njuta av att vara ute fullt ut, och slippa torka både tassar, magar och golv flera gånger om dagen.
Idag är det lika fint väder, så nu ska vi ge oss ut en sväng och ta tillvara på det!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: