web analytics

Jahopp, då var det dags för examinering och tenta igen då, denna gång i vetenskaplig metodik vilket jag känner mig väldigt osäker på. Mycket nya termer, mycket att tänka på för att helheten ska bli korrekt, i mina ögon mycket högre nivå än bara ”grund” som ju är det programmet vi går.
Fördelen med att studera ”lite senare i livet” är ju helt klart att man har en helt annan erfarenhetsbank att plocka kunskap från, men nackdelen är att det är betydligt svårare att lära in helt nya saker tycker jag. Det nya blandas med tidigare erfarenheter och terminologier som man har snappat upp, och så ska man försöka sortera ut vad det är som gäller nu.

Idag har vi ett examinerande seminarium hela eftermiddagen, och tentan är på fredag. Wish me luck!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: