web analytics

Idag plockade jag fram trimmern och skalade av håret från Dax tå. Jag kände att jag måste se hur den ser ut, om den på något sätt är irriterad i huden, svullen, sårig, skavd eller liknande. Men jag kan inte se någonting.
Däremot hade han en liten reaktion på muskelfästet vid hasen och efter massage nu på kvällen var han klart påverkad, gick betydligt stelare och rakare med det benet. Han darrade i benet under massagen när jag drog över fästet också, så med en liten förhoppning om att mysteriet kanske har klarnat ytterligare ska jag fortsätta massera och smörja med värmesalva på det. Idag tog jag en gnutta salva även på tån, det kan ju inte skada liksom!

2 Thoughts on “Hårlös.

  1. Laila & Izac å så Bella on 8 maj, 2014 at 19:34 said:

    Fy så tråkigt.. jag kan bara säga att Kenzo var oren och mådde allmänt dåligt, och Strömsholm eller Eskilstuna kliniken hittade inget fel. begav mig till Norsholm där veterinär Arne ”hittade ett löst bäcken”. Jag åkte ju dit 1-6 gånger i månaden på Rehab.. har inte förtroende för ngn annan då det gäller hälta.. det blir ju lixom så med dålig erfarenhet. Bara tänkte om ni inte hittar ngt kan ju en seconopinion vara bra 😉 bara ett tips, hoppas du inte tar illa upp.. Krya På grabben nu Styrkekram

    • Självklart tar jag inte illa upp, de flesta lämnar ju tips i all välmening så folk som brinner av på sånt tycker jag är rätt fräcka faktiskt. 😉
      Jag har ju varit hos några olika veterinärer nu, en i Sundbyberg, en på Strömsholm och en i Eskilstuna samt två olika friskvårdsterapeuter, alla säger olika. Nu hittades det ett smärtande muskelfäste ovanför hasen så jag behandlar det med massage och värme så får vi se hur det ser ut när rimadylkuren är slut. Jag har hört gott om de i Norsholm men det är ju en ganska bra bit för mig att åka så prio ett just nu är en diagnos, sen får man ta handlingsplanen efter det.
      Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: