web analytics

Vi har haft lite ”jullov” över nyårsledigheten, det har inte blivit mycket gjort alls. Själva nyårsafton var otroligt lugn och behaglig med skaldjurstallrik, favoritbubbel i glaset, en schysst rulle på TV:n (Van Helsing) och så började jag med årssammanfattningen som jag sedan publicerade på nyårsdagen. Härligt nyår!!!

Mums!!

De två efterföljande dagarna har vi inte pysslat med så mycket, det har blivit promenader här hemma och vi har busat i snön, sedan jag har jag växlat mellan att utforska Illustrator (”#¤/¤% program, det driver mig till vansinne!! ) och kolla på min nya favoritserie The Big Bang Theory. Åh den ÄR så underbar, humor helt i min smak!


Jag i rufsig ”Penny”-frisyr (från TBBT). Älskar denna typ av håruppsättning, man ser fixad ut helt utan ansträngning!

Igår var Henke här och käkade kinamat och så skulle vi kolla på Inglorious Bastards men vi kollade bara ett litet tag i början och var sedan rörande överens om att det var en riktig skitfilm så vi stängde av och kollade på TV och snackade om tjänstekursen som ska komma i stället.

Den nya Iittalavasen har fyllts med lite guldglitter och ljushållare tills det är dags att kasta ut julen.

Idag blev det lite skidor på klubben i alla fall, det har ju blivit ganska tydligt att Mallemusen nu kräver lite mer motion och aktivering efter några dagars stillhet. Det var väl framför allt tokrusen i 250 blås och sladdandet i djupsnön som gave him away… Jag har lagt upp en film från när vi körde dagen innan nyårsafton här nedan:

Så himla skönt att inte ha en enda tidsbokning eller ett enda ”uppdrag” att göra på hela ledigheten, bara det jag själv har velat och haft tid och lust med. Jag har fått undan jättemycket skräp som har legat framme och som STÖRT mig så himla mycket men som jag helt enkelt inte haft energi till att ta reda på innan, kläder och prylar som legat, papper som ska in i pärmar osv. Ja, så fruktansvärt skönt har det varit!

Nu är det bara lite oreda i datorn som jag stör mig på och så vill jag VERKLIGEN få min diskmaskin inkopplad så är jag ganska nöjd sedan!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: