web analytics

Nya designen med sidan går sakta men säkert framåt, idag gjorde jag efter mycket om och men klart min egen och Dax sida. Nu är det ”bara” framsidan kvar, och fixa till en gästbok (kors i taket). Framsidan kommer säkerligen ta lite tid i anspråk då jag hemskt, hemskt gärna skulle vilja ha in Twitter som en liten ruta men det verkar vara ett ganska avancerat projekt om jag förstår mina googelresultat rätt. Jag mailade en kille som verkar ha koll på det hela igår men har inte fått något svar, och troligen kommer jag väl inte få det heller…

Förkylningen går åt rätt håll, inatt sov jag tio timmar så det känns som att kroppen är i återhämtningsfas fortfarande. Men inte ont i bihålorna längre, och inte så mycket nysningar idag heller… Har inte använt otrivin sedan i fredags. Idag tog jag och Dax en liiiite längre promenad vid klubben i stället för bolletande, visserliegn ger letandet mer för honom men jag tyckte han kunde få vila sina små benmuskler en dag. Det är ju tungt som f*n för honom att springa i djupsnön som han gör, när han märker att det inte går att springa som vanligt tar han nämligen jämfotahopp framåt i stället. Bra benträning, men inget vi gör varje dag i vanliga fall direkt!

i morgon är tanken att köra lite skydd med honom i sleeven och sedan ta det med oss på secenträningen på onsdag. Det var ridhusträning i morse, men jag vilel inte tränga in oss där igen så snabbt inpå senaste gången och dessutom ville jag vila mig själv en dag till. Men i morgon…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: