web analytics

Som ni kanske har märkt blev det ett litet blogguppehåll helt spontant. De senaste dagarna har prio legat på andra saker helt enkelt, och till och med Photo A Day fick stryka på foten. Nu har jag dock lagt upp de sista fotona. Jag får se om jag ska köra mars också, det tar ändå lite tid att fixa till bilderna och ibland känns det mer som ett måste än att det faktiskt är kul, och då har det ju liksom förlorat poängen. Hon som hittade på just denna fotoutmaning har till och med skrivit ”hoppa över om ni vill, börja eller sluta mitt i, gör det när och om ni har lust” typ, för det ska ju vara just en kul grej och inget asviktigt projekt som SKA genomföras varje dag. Men så kommer den där ordningsamma sidan i mig fram och tycker att har man påbörjat vore det väl fasen om man inte också ska avsluta. Så nu vore en bra brytpunkt, nu när februari är klar!
Som sagt, jag får se…

De senaste dagarna har innehållit en hel del andra aktiviteter i stället. I söndags var jag hos mamma och pappa och det blev lite kalas med kakor och tårta (hemgjord av mig dagen till ära, hallon/maräng/choklad). En jättefin vit orkidé, en exklusiv kavel med kullager och kromade handtag, presentkort på IKEA, pengar till en blixt, en renfäll och en underbart vacker klänning från Jimmy Choo by H&M fick följa med mig till Tuna på kvällen. En jättefin mortel från Anders Petter fick stanna kvar då jag redan fått en likadan i julklapp, det var ju typiskt!

 Jagade fram ett par gamla 70-talsinspirerade brallor dagen till ära!

I måndags blev jag bortskämt av min karl här hemma då han bjöd på en kanonmiddag med oxfilé stekt i grillpannan, hemgjorda kroketter på sötpotatis med koriander har jag för mig att det var (och något mer) och vanlig potatis med persilja och muskotnöt samt en GUDOMLIG pepparsås med tre sorters peppar till. Bara såsen var ju värd att döda för kan jag säga!
Till efterrätt blev det chokladfondant med yoghurtglass och hallonsås med mynta, alltsammans hemgjort naturligtvis av min personliga mästerkock. ♥ Där har vi en bortkastad talang om något, han borde öppna restaurant och bli rik!
Till varmrätten blev det ett rött vin, Casillero del Diablo 2010 och till efterrätten ett rosé, Marqués de Cáceres 2010. Detta var en middag jag kommer drömma om lååång tid framöver, helt galet gott!
Som om det inte vore nog att bli bortskämd med denna goda mat så fick jag också ett nytt spel till PS3 ur min favoritserie ”Assassins Creed” och också en all-inclusive resa till Grekland!!
Han är totalt galen min man… ♥

Tisdagen bjöd på vackert väder och vi tog årets premiärtur i spårskogen tillsammans med Fredric och Ella. Dax spårade som vanligt kanonfint och hade riktigt fina markeringar på apporterna men det märks att vi haft ett uppehåll på några månader för efter ca 500 meter tog orken slut och han började släppa spåret så slutet gick vi över. Inte så konstigt som sagt, spårkondition är ju som så mycket annat en färskvara!
Enligt rapporter gick det bra för både Fenris och Ella också, och även Astrid tog sig runt även om hon var ute på lite sidoprojekt vid ett par tillfällen. Nu ska spårandet komma igång för oss allihop!

Valparna var också med och var ute för första gången. De var hur kavata och tuffa som helst, klev ur transportburen som ingenting och bara ”jaha, det här är skogen ja, coolt!” och sen var det fullt ös. De fick komma ut två vändor, både innan och efter spåren och sen tror jag de var ganska nöjda med skogsupplevelser för den dagen. De var dock inte så nöjda med bilresan dit och hem, det var liksom ingen hejd på jämmer och elände där bak i buren… Ingen blev i alla fall åksjuk så man får vara glad för det lilla!

Även idag tog jag och Rickard oss ut i solskenet med alla 14 hundar Enligt termometern var det varmare än igår men idag frös de små mer, förmodligen på grund av att de stormade ut från bilen och sladdade omkring på halvsmälta isfläckar så de blev blöta på sina små hårlösa magar… De fick hur som haver springa sig varma och åt liksom vi sin lunch ute i det fria, och jag tror att de tyckte det var spännande och roligt ändå trots kalla magar och tassar. I bilen var det denna gång i princip tyst, vilken kontrast mot gårdagens serenader!

För de stora hundarna blev det mer spår idag, och denna gång lade vi åt varandra. Dax spårade helt klockrent ändå, på ett par ställen var det snörester där jag kunde se var Rickard hade gått och Dax går banne mig inte över kärnan ofta!
Ändå kom vi tillbaka till bilen en pinne kort, jag tror jag vet var den kan ha legat och det var nästan i början där jag kände att han blev lite väl ivrig och slog väl på mer muskler än hjärna kan jag tro. Jaja, vi nöter på så får vi se vad det ger, håller det för en tävling någon gång framöver så kanske vi testar men om inte så har vi i alla fall jäkligt skoj ändå!

6 Thoughts on “Uppehåll.

 1. Steve-O on 1 mars, 2012 at 09:53 said:

  Disco disco! =)
  Kom det ett par mail från Unicef till dig i söndags…?

  XO, Steve-O (rim!)

  • UllisWeb on 1 mars, 2012 at 11:56 said:

   Ja men fan vad jag är dålig, det gjorde det och både jag och de utsatta barnen tackar säkert för din omtanke! ♥
   För er som inte vet så fick jag 4 sagoböcker och 450 näringspåsar utskickade i mitt namn till barn som behöver det från Steve-O via Unicef!
   Även min släkt har varit gullig och satt in pengar till mina ”hjärtebarn”, WWF’s tigerfond!

 2. Steve-O on 1 mars, 2012 at 12:09 said:

  Härligt, det var inte för att få cred – ville bara veta att det kom fram som det skulle! =)

 3. Malin on 1 mars, 2012 at 23:57 said:

  Underbart att få en resa till Grekland!!! 😀 Verkligen inte fel ngnstans!! 😀
  Och shit pommes… vad söta valparna är nu! Smälter som en tok!! <3
  Kram kram!

  • UllisWeb on 2 mars, 2012 at 00:28 said:

   Ja det är helt galet, händer inte varje dag precis! 😉
   De blir söta på bild, i verkligheten är de huliganer!!
   Precis som det ska vara iofs! 😆
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: