web analytics

Gah, jag började skriva på detta inlägg redan i förrgår, när jag skulle ladda upp alla bilderna märkte jag att uppkopplingen mot wifi:t hade gått ner och hur jag än testade fick jag inte igång den igen annat än för en kort, kort stund!
Igår funkade det bättre, men då var det en massa annat som tog upp min tid så nu ger jag det ett försök till då…
Egentligen har de tre senaste dagarna sett mer eller mindre likadana ut, alla hundar har varit ute i skog och mark och skuttat omkring och sedan har det varit städa, städa och åter städa. Idag blev det dock ett ”Revenge”-marathon för mig nu på kvällen, tror jag har sett fem avsnitt i rad och är djupt besviken över att behöva vänta till på onsdag för att få se nästa. Jag skulle inte ha börjat titta förrän säsongen var slut…

Kameran har varit med ut i skogen ett par av dagarna och runt 1000 bilder har knäppts på de små huliganerna i skogen. Även de stora hundarna har kommit med på ett hörn, och där ute tycker till och med Dax att de små kan vara ok så länge de inte blir för många eller för påträngande. Jag kan tänka mig att det är för att ute i det fria har han obegränsat med flyktvägar hihi.
Jag ska försöka lägga upp ett galleri på kennelsidan vad det lider också, men som sagt så har inte internet varit min bästa vän de senaste dagarna så lusten har helt gått ur för tillfället. Kanske finns det någon valpköpare som läser här, annars får de vackert vänta…

Om en vecka åker de första valparna hemifrån, det känns både bra och konstigt. Skönt på ett sätt att bli av med några stycken då elva små och tre vuxna är ganska mycket hundar att ta hand om och tänka på men samtidigt är det ju en del av en konstig vardag nu. Alla valparna är sådana personligheter så det känns underligt att tänka sig att några av dem inte kommer vara kvar snart. Dock är det jättetrevliga valpar, och jag tror absolut att deras nya ägare kommer att gilla sina nya följerslagare. Framåt, glada, sociala och pigga (och tjocka), precis som det ska vara!

2 Thoughts on “Försenad bildbomb.

  1. Sandra on 9 mars, 2012 at 06:47 said:

    Herregud så söta dom är! Det är verkligen tur att jag fått min valpdos för ett par år framöver..

    • UllisWeb on 9 mars, 2012 at 21:29 said:

      Ja de är bedårande både till det yttre och det inre, fantastiskt trevliga och käcka valpar om jag får säga det själv! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: