web analytics

Nu har jag lagt upp alla ”Photo A Day”-bilder i ett eget galleri, ett tag funderade jag på att lägga dem alla i ett inlägg men när jag gjorde det blev det så jobbigt att titta på så nu får de ligga ett för varje dag, som de är tänkta att vara!

Mest nöjd med: Day 6

Minst nöjd med: Day 14 och day 20

Alltså gud, FÖRLÅT för att jag publicerat sånt skit!

Det blir ingen ”Photo A Day” för mars, något som jag tror Rickard framför allt är positiv till med tanke på vilken hysteri det varit på att springa runt och fota allting. Inne på ICA: ”jag måste köpa den här energidrickan för den är blå, så jag kan fota den sen!” (innan jag kom på att jag kunde fota den på plats så det blev, om möjligt, ännu mer hysteriskt) eller i köket: ”åh vänta, vänta, flytta inte den där potatisen, jag måste fota till bloggen!”
Så nej, nu blir det PAD-paus i alla fall den här månaden. Däremot har jag funderat på att köra någon EFIT när andan faller på.

Jag ska naturligtvis också försöka hålla bloggen levande med bilder i inläggen och kanske också fler inlägg överlag. Jag har till och med fått klagomål från min bättre hälft (av alla människor, som redan vet det mesta om vad jag gör?!) om att jag bloggar för lite och ”låtsas” som att bloggen är igång genom att lägga ut PAD-bilderna hahaha!
Det kommer att bli lättare, och förhoppningsvis också roligare, att lägga ut bilder snart eftersom jag tror att jag har en iPhone 4S liggandes hemma på posten och väntar på mig, då blir det ju liksom lite annan kvalitét på mobilbilderna också och lite mer lättillgängligt än att hela tiden ha systemkameran med sig. Visst har jag ju haft lika lätt för att lägga ut bilder nu, men då har det ju varit kvalitétsissues som gjort att det inte känts så roligt. Vi får se om det ändras!

2 Thoughts on “Photo A Day-galleri.

 1. Malin on 5 mars, 2012 at 03:24 said:

  Vaddå skit?! Tycker inte jag!!
  EFIT har även jag funderat på att haka på igen (när jag känner för det). Höll ju på med det förut och det är rätt kul – både att göra själv men även att kolla på andras EFIT-dagar! Så jag tycker def. att du ska köra lite EFIT ibland! 😀 😀
  Kram!

  • UllisWeb on 5 mars, 2012 at 03:58 said:

   Ah tack hjärtat, jag tycker de var hemska haha!
   Missmatchen med (de skrikiga) färgerna i day 14, den fruktansvärda fantasilösheten i day 20 m.m… För övrigt är jag faktiskt rätt nöjd, både med grundbilderna och hur jag fått till dem i PS, men de där två är definitivt bottenskrapet i den här skaran tycker jag! 😉
   EFIT kommer det nog att bli med största säkerhet, det har varit så himla kul att komma igång och fota igen iom PAD men det tar för mycket tid så en EFIT då och då när man själv har tid känns som ett lagom ”projekt” (och jag måste ju såklart använda mitt kommande objektiv också! ;)). Hoppas du också kommer igång med dem igen, älskade att kika på dina dagar när du var igång!
   KramKramKram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: