web analytics

Idag bjuder jag på bilder från en promenad jag och (de stora) hundarna gjorde förra veckan i skogen. Det var kallt och klart och man kände hur våren började väcka skogen till liv efter vintern i små, små steg. På vissa ställen var det fortfarande fruset och på andra kunde man känna doften av jord, mossa och gräs. Jag älskar när våren kommer, från att ha varit kall, hård och nästan steril blir naturen varm, levande och doftande!
Bilerna är tagna med macroobjektivet, då hade jag inte köpt normalzoomen än. Hittills är jag inte ritkigt sams med den måste jag säga, av 67 bilder snabbtagna häromdagen var det endast 9 som hade fokus där jag har tänkt mig och var ok, resten var ofokuserade eller hade fokus på fel ställe. Nu vet jag ju bättre än att skylla på utrustningen, jag är ingen proffsfotograf och kommer heller aldrig att bli, men helt klart gör den andra saker än vad jag är van vid från macrot!

 

Det var inte bara jag som njöt av dagen, hundarna for omkring som skållade troll och bar på pinnar och annat, och Dax som gick helt upp i sitt vårrus fick en nära döden-upplevelse med ett skrämmande ting. Han fick ett helt sjå med att skälla ut det efter noter, och efter en sessjour på ett par minuter kunde han gå fram och konstatera det som vi andra redan visste – att det var en sten.

Från det ena till det fjärde, i morgon flyttar den första valpen och sedan droppar de sålda så sakteliga av. Det känns underligt att de ska bli färre och försvinna härifrån, nu när man är van vid att ha en hel armé boendes i rummet intill. Jag kommer dock inte att sakna att byta spån, torka kiss och bajs och bli biten överallt när sista valpen åkt. Så kul är det inte!

2 Thoughts on “Bortglömd promenad.

  1. Malin on 10 mars, 2012 at 01:58 said:

    FINA bilder!! 😀
    Och Dax är ju bara bäst! hi hi <3
    Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: