web analytics

…Och köpte mig en ny symaskin som jag tänkt i flera år. Denna ska vara stark och smidig, har fem års garanti och är helt digital. Jag testade den i butiken, och man startar och stannar den med en knapp. En märklig känsla, men skitkul att ställa in den på tex. knapphål, trycka på start och sedan bara titta när den syr själv. Så nu måste jag börja göra knapphål, för mitt eget höga nöjes skull, haha!
Pedal medföljer också, om man vill köra ”old-school”.
Ikväll blir det premiär, då ska biabädden lagas!

20120420-175033.jpg

2 Thoughts on “Gjorde slag i saken…

 1. Malin on 20 april, 2012 at 18:30 said:

  Coolt!! Låter helt klart som en symaskin för mig (HATAR att sy i vanliga fall!)! 😀
  Kram

  • UllisWeb on 20 april, 2012 at 18:36 said:

   Ja jag hoppas den kommer vara bra, jag tycker det är skoj att sy men INTE när maskinerna strular!! 😛
   Den här klarade att sy igenom sex lager av jeanstyg i affären så jag hoppas den ska orka med mina utmaningar för den också! 😀
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: