web analytics

Syprojektet är avslutat och FAN vad roligt det var att sy med nya maskinen!!
Den trasslade sig lite på undersidan ett par gånger eftersom jag drog lite galet i tyget men guess what?
Den sydde på ändå, och tog sig ur trasslet på egen hand i stället för att fastna, haka upp sig och krångla som min gamla maskin (och alla andra jag någonsin sytt med också för den delen) gjorde. Tjoho, nu vill jag sy mer!

Nu preppar vi inför morgondagen, risifrutti, bananer, skagenbaguetter och lite godis är inhandlat, vattendunkarna är fyllda och nu ska jag hoppa in i duschen innan det är läggdags. Det är det värsta med brukstävlingar, att de alltid ska starta så okristligt tidigt så man får gå upp mitt i natten. Normal tid för andra. Men mitt i natten för mig!

4 Thoughts on “Syjunta!

 1. Steve-O on 20 april, 2012 at 23:00 said:

  Najs, du kan få sy ett transportkapell till sittbrunnen på min kajak senare i vår. Gjorde ett själv förra året men det höll inte riktigt p g a materialvalet och GUUUUD så jävla tråkigt det var att sy skiten =)

  • UllisWeb on 20 april, 2012 at 23:05 said:

   Markisväv säger jag bara! *good shit*
   Med den här symaskinspärlan kommer det gå som en dans! 😀

 2. Anneli on 21 april, 2012 at 10:44 said:

  Du e ju kansig, jag hatar att sy. Det är precis som varje maskin har ett Anneli filter som innebär att varje gång jag närmar mig en slår den om till lägga ”Nu-ska-vi-jävlas-med-Anneli-så-mycket-trassel-det-bara-går-mode” 🙂
  Puss

  • UllisWeb on 21 april, 2012 at 16:34 said:

   Nej då, med denna roliga maskin är det mer som att stå bredvid löpande bandet i nån fabrik än att sy själv, helt fantastiskt bra! 😀
   Puss!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: