web analytics

För att kompensera för den senaste tidens uteblivna fotosessioner tog jag idag ut kameran med telezoomen på en liten tur i skogen tillsammans med alla de fyrbenta. Härligt  väder, visserligen inte jättevarmt men soligt. Även om vi inte tog oss någon längre sträcka direkt var vi ute i nästan 1,5 timme och det blev några bilder tagna kan man säga. Av någon anledning är väldigt många av dem på Brimer…

Ibland gick lekarna vilt till.

Jag förstår inte vart de fått sådana fasoner ifrån?

Efter promenaden åkte jag hem och väckte mannen och sedan drog jag iväg till Strängnäs och shoppade lite på Intersport. Spanade på ett par outdoorskor tidigare i veckan men de fanns inte i min storlek här i Eskilstuna. Det blev också ett par tunna, sköna t-shirts att ha i sommar. Lagom figursydda hehe… Det var inte länge sedan jag alltid hade tighta tröjor för jämnan, nu känns det som att lite mer ”loose fit” är på sin plats. Ålderstecken eller bara för många timmar sittandes på röven?

Tidigare i veckan ruttnade jag på att få bluescreen på datorn hela tiden och åkte och köpte en kylplatta till den, förhoppningsvis ger den lite konstgjord andning på min redan slitna burk ett tag till. Anledningen till de spontana dödsrycken har definitivt varit överhettning, men nu när jag har den på plattan så blir den helt klart kallare!
Även om man inte har problem med att datorn dör av överhettning så är det ändå jättebra att hålla den kall så förlänger man kanske livstiden något på processorer, batteri och annat och då rekommenderar jag verkligen den här!

Idag lade jag också ut hojen till försäljning, hoppas på att få den såld snabbt. Jag fick ett skambud nästan på en gång som annonsen kom ut på 18000 kr (eller 36 femhundralappar som dåren som skickade mailet skrev?!?) men det kan man ju inte direkt ta seriöst när jag begär nästan det dubbla. Jag är ju inte direkt desperat, får jag ingen bra köpare så kommer jag inte gråta för det heller hehe. Det är ju min pärla!

6 Thoughts on “Kompensation och spenderbrallorna på!

 1. Steve-O on 4 april, 2012 at 00:06 said:

  Vilka pluttesnufsar! =)
  Lycka till med hojen, ska kolla om någon på jobbet är sugen.

 2. alexandra on 4 april, 2012 at 14:32 said:

  Nämen Har ullis vart en hojbrud!! Stenhårt jöööö….Bifrost hälsar till sina syskon Vafff

  • UllisWeb on 5 april, 2012 at 00:43 said:

   Jo men visst sörru, i min ungdom jobbade jag tom. på Harley-Davidson och hade tjocka, tatuerade kunder med feta kedjor runt halsen. På den tiden körde jag chopper där man satt dubbelvikt som ett gem på en sadel lika tjock som en dambinda. På den tiden KUNDE man sitta dubbelvikt som ett gem! 😆
   De hälsar tillbaka, om och om och om igen… Oftast kan vi inte få tyst på dem alls faktiskt! 😛

 3. Naaaaaw vilka sötingar! Aja-baja visa såna bilder 😛 Jättefina bilder dock! 🙂

  • UllisWeb on 5 april, 2012 at 13:41 said:

   Ja de tycks fastna bra på bild de små illbattingarna! 😉
   Klart man behöver lite påskgodis för ögonen också, och sötare än så här blir det knappast! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: