web analytics

Skulle ha gett mig ut och spårat idag men latmasken slog till när jag såg att det spöregnar. Föga överraskande förvisso, enligt prognosen skulle det ha kommit redan igår, men fortfarande lika trist att ta med alla hundar ut i flera timmar!
Fast de måste ju ut hur som helst, så vi får väl se vad som händer… Jag har ju faktiskt fin-fina regnkläder till mig själv så mig går det ingen nöd på, men det känns inte så inspirerande att ha en hel flock blöta jyckar i bilen!

Rickard ligger fortfarande och snarkar som bäst, vi har inte riktigt samma dygnsrytm han och jag alla gånger. Hans förkylning verkar i alla fall inte direkt livshotande (bara om något tråkigt ska göras hehe) så kanske kan jag lura med mig honom också ut i grårusket!

20120410-131758.jpg

2 Thoughts on “Maskar.

  1. Nä det räcker gott med EN blöt hund i bilen, och inomhus med för den delen 😉 Tur det finns bra torkdukar med bra uppsugningsförmåga.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: