web analytics

Det blev inte många knop gjorda idag, lite shopping på Jula för Rickard till hans nya akvarium som han ska konvertera till ett terrarium. Jag har sagt att det är ok att han han EN burk hemma med någon form av reptil i och nu efter mycket funderande så har han bestämt sig för pilgiftsgrodor. För de som inte vet så är han inte bara hunduppfödare utan har också haft ”ormkennel” och hade som mest ca 80 ormar, mestadels huggormar, av olika slag i en lokal för några år sedan. Man får tydligen inte säga ormkennel, men det var ju det det var hahaha!
Nu är det ett tag kvar innan lådan kommer bli bebodd av någonting alls för först ska han odla fram en liten minidjungel däri så att froggisarna inte behöver hoppa omkring på bara glas. Så nu kanske han också får en grodkennel hahaha (även om det tydligen ska vara skitsvårt att få dem att föröka sig)!

Efter shoppingturen åkte vi ut i skogen med alla djuren men jag tror varken de eller vi tyckte att det var speciellt trevligt i regnet och blåsten för alla hade väldigt bråttom tillbaka till bilen efter ett tag. Jäkla otrevligt väder måste jag säga, hoppas verkligen det blir bättre i morgon och på torsdag!
Sen blev det en snabb tur förbi Djurmagazinet för lite hundmatshandling och sedan raka vägen hem för bildredigering för min del och pysslande med akvariet för Rickard, jäkligt exalterande dag haha!
Nu ska vi snart avsluta den i soffan med en bra film och lite fredags tisdagsmys (förutom snuset som man kan skymta bakom vindruvorna dårå).
Tjipp och hajk!

6 Thoughts on “Slappdag.

 1. Malin on 11 april, 2012 at 00:26 said:

  Ja fy fasiken vilket skitväder det var idag!! 🙁 Inte alls ok! Känns som att slappardag är helt ok en dag som denna! Och även jag hade tisdagsmys, fast med chips och choklad 🙂
  Spännande med grodkennel! 😛 Gillar grodor! 🙂
  KRAM!

  • UllisWeb on 11 april, 2012 at 02:30 said:

   Tisdagsmys is da shit!! 😀
   Men i morgon får jag fasen skärpa till mig, även om det ska bli skräpväder även då. 😛
   Grodkenneln blir jättespännande, och om inte annat hoppas ju jag på att få fota lite exotiskt haha!
   Min enda besvikelse är att man tydligen inte kan ha olika sorter i samma låda för de kan tydligen försvara sina revir då. Jag som ville ha en färgglad grodarmé i vardagsrummet!! :mrgreen:
   KRAAAAM!!

 2. Steve-O on 11 april, 2012 at 10:11 said:

  Hade en jobbarkompis vars farsa byggde om ett helt rum till en regnskog för sina pilgiftsgrodor, med regn på intervaller och allt… Tror de fick fuktskador haha 🙂

  • UllisWeb on 11 april, 2012 at 11:27 said:

   Grodorna eller människorna?? 😆
   Nä, några sådana projekt blir det inte här, en liten glaslåda får allt räcka! 😉

 3. alexandra on 11 april, 2012 at 14:04 said:

  Haha så kennelpappa är barn på NYTT 😉 …..Era götte grisar men det är aldrig fel med lite lyx mitt i vardagen….

  • UllisWeb on 11 april, 2012 at 14:29 said:

   Haha ja det verkar inte bättre! 😆
   Vi går ju på sådana mupp-scheman så igår var det lördag för mig och söndag för R. Då får man… Eller nåt. 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: