web analytics

Inget spårande idag heller utan bara en skogspromenad, visserligen var jag idag uppe i tid för att kunna lägga spår men det fanns ingen energi. Redan när jag vaknade kände jag mig varm och trött i kroppen, ett par timmar senare kom ryggvärken och nu känner jag av irritation i svalget. Låter ju kanske som mini-hypokondriker, men Rickard har ju varit sjuk och jag tänkte redan i måndags när jag åkte hit att jag troligen kommer bli det också. Men vad gör man inte, jag trodde ju han var superdålig och behövde all hjälp han kunde få med hundarna. Riktigt så illa var det ju inte såklart, men sjuk var han i alla fall. Och med mitt obefintliga immunförsvar (ännu en härlig biverkning av nattjobbets övriga slitage på kroppen) så är ju risken överhängande att även jag drabbas. Men jag häller i mig lättdryck citron och håller tummarna för att det inte blir så!

De senaste dagarna har jag också fattat beslutet om att behålla lille Brimer ur B-kullen, han är så himla käck så om han skulle flytta skulle jag må dåligt i själen. Han är kanske inte den mest tempererade av valparna men han har uppvisat otroligt stabila sidor i både miljö och vardag och är väldigt samarbetsvillig och lyhörd så med lite egentid tror jag han kommer bli en supertrevlig hund till både tävling och tjänst. Så blev man tvåhundsägare igen då, jag som aldrig mer skulle ha två hundar haha. Nåja, det visar sig hur det går!

Nu ska kvällen spenderas med att häcka framför TV:n och som sagt dricka lättdryck tills det står mig upp i halsen för att mota bacillerna på dörren. Jag skulle inte tro att det blir något spårande i morgon heller, men nu känner jag bara att då får det gå som det går nästa lördag helt enkelt. Jobbvändan som börjar på fredag slutar ju på onsdag morgon, så kanske hinner vi lägga lite tävlingslikt på onsdag, torsdag eller fredag. Det blir säkert bra!

6 Thoughts on “Låg profil.

 1. Steve-O on 11 april, 2012 at 22:34 said:

  Otippat med alla kärleksbilder av Brimer! Crazy dog lady var det ju… 😉
  Kram

  • UllisWeb on 11 april, 2012 at 23:19 said:

   Haha, japp men det har jag ju ändå sagt hela tiden. En stuga i skogen, 1000 katter som förökar sig hej vilt, ett antal odrägliga hundar som springer runt och skäller, förkläde, huckle, gummistövlar och en hagelbrakare till att mota bort folk från min mark. Sen kom det ju nån och sabbade den där planen, men alla de där hundarna är jag ju på god väg att skaffa i alla fall! 😆
   Kram!

 2. Anneli on 11 april, 2012 at 23:01 said:

  Grattis till tvåan, frogfarmer hehehe!
  Puss

 3. Malin on 11 april, 2012 at 23:22 said:

  Tycker du gör rätt som behåller Brimer! Kommer bli hur bra som helst det där, det är jag övertygad om! Söt är han i alla fall, übersöt!! ♥
  Hahaha, du kan ju fortfarande uppnå allt det där med hagelbrakare, huckle osv, bara det att det finns en gubbe i stugan också. Sen kan ni tillsammans skjuta alla som försöker komma och hälsa på! 😀 😀 😛
  Kram på dig och hoppas att all lättdryck hjälper!

  • UllisWeb on 11 april, 2012 at 23:52 said:

   Haha jo det är väl förvisso sant, vi får väl se vad nästa veckas husvisningar ger oss. 😉
   Visst är han en riktigt liten pudding, det GÅR ju inte att låta en sån sockerbit bo någon annanstans?!?
   Jag tror också det kommer bli en skön kille på alla sätt och vis, och det behövs lite mer testosteron i det här hushållet! 😀
   KRAM!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: