web analytics

Har enormt svårt att ta mig ur sängen idag, ont i halsen och ryggen och det spänner i skallen trots att jag tog en Ipren för ett par timmar sedan. Vi får väl se vad som sänker mig först, förkylningen eller magen som svarar på Iprenen.

Vissa andra har inga problem med att gå upp, de har vandrat fram och tillbaka ett bra tag nu och pockat på uppmärksamhet. Ja inte Fenris förstås, hon får sova i bur nu när hon löper. Jag vill INTE ha henne i sängen!!
Vi bjuder på ”snygga” blixtögon idag också…

20120412-124631.jpg

Men jag måste släpa mig upp, ska förbi tryckeriet idag och lämna in kenneltröjorna för tryck!
Hoppas de kan fixa dem snabbt!

2 Thoughts on “Segt.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: