web analytics

Till slut tog jag mig ur sängen, och pillade lite med datorn i väntan på att Rickard skulle vakna och gå upp och så småningom åkte vi iväg till tryckeriet. Det kommer bli SÅÅÅ bra, är väldigt nöjd med både tröjor och trycket så nu hoppas vi på att kvaliteten är bra också!
När tröjorna kommer tillbaka från tryck (tyvärr har de fullt upp just nu men det bör bli bättre till nästa vecka) ska vi tvätta dem för att se vad som händer med storleken, och sedan lägger vi ut dem på hemsidan så alla kan beställa. Naturligtvis kommer jag fota och lägga jag ut bilder på dem här också!

Efter trycknisse fick jag åka ut i skogen med jyckarna själv eftersom det blev sent och Rickard skulle till jobbet. Vi åkte upp till schäferhundklubben här i Eskilstuna, inte så mycket till klubb att träna på men tydligen ska de ha ganska mycket MH och korningar som tydligen också är riktigt bra. Idag var det fint väder också så kameran fick ”rastas” den med!

Jag fick också både bra och dåliga nyheter idag angående jobbet, jag hade försökt lägga mina fripass (som vi får för att vi jobbar för många timmar i månaden annars) en helg i maj då min kusin gifter sig och också ska döpa sin andra son men det gick inte att lösa tyvärr. Den goda nyheten är att fripassen då ligger kvar där de skulle vara från början, och det är redan 23-26 april vilket innebär att jag bara jobbar den här vändan som kommer och sedan blir långledig i två veckor. Tipp-topp!

Nu är jag sjukt snorig och har lite ont i halsen så resten av kvällen blir det lugn och ro i soffan tillsammans med Dax och Astrid medan Rickard och Fenris jobbar!

2 Thoughts on “Tryckt stämning.

 1. Malin on 13 april, 2012 at 02:18 said:

  Jättemånga fina bilder! 😀 Sista bilden är ju för härlig! <3 Och så fina valparna börjar bli, nu börjar dom ju se ut som riktiga hundar! 😛
  KRAM!

  • UllisWeb on 13 april, 2012 at 02:54 said:

   Ja det är ett gäng mysiga grabbar, de visar verkligen mer och mer fina sidor varje dag!
   Snart får vi behålla dem allihop, det kommer ju bli ett trauma när de åker! 😉
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: