web analytics

Märkte igår när jag var på jobbet att allt inte stod rätt till när jag plötsligt i en spegel såg hud genom uniformen.

20120512-172509.jpg

Jag hade sönder brallorna redan förra vändan och hade tänkt laga dem under ledigheten. Skulle bara tvätta dem först… Så jag slängde dem i tvätten, glömde bort dem, tvättade och vek dem och i hetsen om att komma iväg till jobbet igår märkte jag inte att det också var dem jag drog på mig. Det gick några timmar innan jag upptäckte det dessutom hehe, tur att man jobbar natt och nästan inte träffar en levande själ!

20120512-172855.jpg

Idag åkte rymdskeppet fram och efter lite omtagningar fick jag ihop hålet hyfsat snyggt om jag får säga det själv. Att jag fick göra om ett par gånger var pga att tyget drog sig samt att jag råkade sy ihop dragkedjan på ett ställe haha, men maskinen skötte sig klanderfritt trots tjockt tyg och flera lager. Är verkligen jättenöjd med min ”Janne”!

20120512-173139.jpg

2 Thoughts on “Janne jobbar.

  1. Steve-O on 13 maj, 2012 at 00:09 said:

    Haha, först tänkte jag ”Vem fan är Janne och varför visar han kalsongerna?” =)

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: