web analytics

Lillmajonäsen är kvar hos husse för tillfället så jag och Kapten Gråskägg relaxade på soffan inatt när vi vände om dygnet. Dags för ännu en femvända idag (den värsta dessutom, som sträcker sig över helgen och in i nästa vecka. Det är psykologiskt fel, veckan ska vara slut på söndagen!).

20120511-140304.jpg

Idag kommer det inte bli mycket gjort innan jobbet, jag tänker ta det lugnt och vika lite tvätt från igår och ta en lång, skön promenad med kameran. Idag är det uppehåll och lite sol emellanåt, förhoppningsvis håller det sig så i alla fall några timmar till!
Ska även testa fotoidén jag fick igår, hoppas på lite fina bilder. Det är säkert inget som inte gjorts förut, men nytt för mig!

20120511-140435.jpg

Trevlig helg!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: