web analytics

Blev tvungen att åka till Sickla idag för att köpa hundmat då jag räknade fel och inte tog med mig tillräckligt när jag åkte hit från Rickard sist. Det är lite knepigt att få tag i Nordic här i stan har jag märkt, och de butiker som har det har bara förpackningar på 500 gram om man inte ska beställa i förväg. Jag kör gärna på 2-kilosförpackningarna eftersom det är smidigt att inte behöva plocka fram mat precis hela tiden, och naturligtvis blir det billigare också. Nåväl, jag fick tag i maten i alla fall och sedan stack jag och Sandra som jag helt oplanerat mötte upp där in huvudena på Hi-Sport också. Jag visste inte ens att de fanns där, men de brukar ju ha schyssta priser så varför inte. Jag hittade en piké från Nike, för övrigt tyckte jag det var ganska dåligt med saker. Men å andra sidan kan det vara för att jag har ont om pengar just nu och då blir man ju inte sådär himla shoppingsugen tycker jag.

Nu ska vi iväg till jobbet, sista passet och sen blir jag ledig till fredag kväll. vi får väl se vad ledigheten kan bjuda på, min största förhoppning är väl bra väder!

Här kommer också filmen på Brimers miljöträning häromdagen, det visade sig att det bara var att skicka upp klippet på Youtube så fixade roteringen till sig själv. Teknikens under!
Jag ska försöka komma ihåg att filma med telefonen liggande framöver så det blir lite mer bild att titta på så att säga!

4 Thoughts on “Minishopping.

 1. Vilken liten godbit han är lille Brimer ; D

 2. Snygg tröja!! Me like! 😀
  Och Brimer är så duktig med trappan! 🙂
  Kram!

  • UllisWeb on 7 maj, 2012 at 01:38 said:

   Ja den kändes sommarfräsch, och för en hundring tyckte jag att det kändes helt ok! 🙂
   Trappan var verkligen ingenting, dagen innan gick vi i en annan gallertrappa och då var han lite pipig först men i den här trampade han bara på direkt. Dutti pöjk! 😀
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: