web analytics

Usch vilken jobbig kväll och natt det varit för min lille kille, magen är helt ur spel på honom. Det började redan igår eftermiddag men då lade jag inte så mycket vikt vid det, att de är lösa i magen är ju inte så konstigt med tanke på att de kan äta både det ena och det andra de kommer över. Så jag gav honom middag som vanligt men hällde i lite blåbär för magens skull, det funkar banne mig varje gång!
Dock hade det funkar bättre om det fick stanna kvar i kroppen, så i stället för att sätta på mig den andra kängan och åka till jobbet fick jag springa runt i en känga och torka blåbärskräks. På det äkta trägolvet. Måttligt road. Och ja, vi kom för sent!
Då blir jag faktiskt lite brydd, när de inte behåller maten heller så går det ju så fort utför…

Han blev satt på svält under natten och fick enbart lite, lite vatten att dricka i taget och det fick i alla fall vara kvar på insidan så det är ju mycket bra. Nu på morgonen köpte jag A-fil till honom och så fick han en liten skvätt färskfoder i, mest för smakens skull då han inte är ett fan av filmjölk hehe. Däremot var han mycket intresserad av Brimers mat, och även mina frukostmackor haha. Han är ju säkert ganska hungrig!
Hoppas, hoppas, hoppas att detta räcker och att han inte heller behöver panikbajsa en massa under dagen när jag behöver sova. Annars är risken att vi båda två har strejkande magar inom snar framtid!
Det har visserligen inte varit riktig panik under natten heller, han har passat på bara när vi har varit ute så även det är ett gott tecken. Men det är jättejobbigt att vara på jobbet och flänga runt när han är dålig!

2 Thoughts on “Dax sjuk.

  1. Alexandra on 19 juni, 2012 at 07:51 said:

    Sötaste lille gossen!!! Krya på dig voff morbror Tyke o kusin Bifrost

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: