web analytics

Puh vilken dag, och än är den egentligen inte över men nu tillåter jag mig själv att sitta ner i soffan ett tag och fylla på energidepåerna med lite gott. Först blev det pasta med pesto, fetaost och oliver och sedan slank det ner lite päronglass med vispgrädde och pecannötter. Älskar pecannötter! ♥

Jag har i alla fall fått en hel del gjort idag vilket känns skönt, till att börja med fick jag bränna iväg och köpa hundmat eftersom jag upptäckte igår när jag kom hem att det bara fanns två korvar kvar i frysen!
Som tur var hade Simbi en kartong kvar inne på lagret så nu klarar vi oss ett tag till.
Sen kunde jag inte låta bli (tack vare inspiration från en viss Halländska ) att införskaffa ytterligare ett Sverige-plagg. Halva priset nu när fotbollsmupparna inte är med i EM längre (varför är det ingen som lyssnar på mig, jag sa redan från början att de kommer åka ur gruppspelet. Det går alltid åt helvete när allt blir så upphausseat, och så blir alla jättebesvikna!). Den är lite stor som synes, men jag funderar på att torktumla den en sväng så blir den nog lagom.

Sen var det då dags att ta tag i livet här hemma!
Tvättmaskinerna har gått PRECIS hela dagen, jag har tappat räkningen på hur många maskiner jag har kört. Kanske 6… Eller 7… Eller 8?
Hela tvättkorgen var full, plus lite fällar och filtar, hundhanddukar och hela soffklädseln. Den hänger fortfarande kvar i tvättstugan och torkar men nu vågar jag inte gå mer i våra knarriga trappor så den får vara kvar tills i morgon!
Inne har jag plockat ur en hel ELFA-hylla med prylar, slängt en del och lagt undan en del. Rivit ner lite mer tapet inför nästa ledighet då vi äntligen ska sätta upp det nya, burit ner kartonger och målarburkar i mitt 1,5 kvm källarförråd och även lagt ner en massa hundprylar som inte används just nu.

Tyvärr har jag en tendens till att börja plocka på ett ställe, gå till ett annat för att lägga undan något och då börja rensa där i stället. Till slut står alla skåp och lådor öppna och det är saker i princip överallt som ska bli ”behandlade”. Just nu ser mitt köksbord ut som ”hej kom och hjälp mig”, men jag har faktiskt varit duktig för övrigt idag och gjort klart de andra katastrofområdena.
Jag har också passat på att leta efter lite prylar som jag saknat ett tag, en håltång, en USB-adapter till mitt tangentbord och ett par dyra iläggssulor som jag skulle behöva till mina kommande löparskor. Inget av det har jag dock hittat, så jag börjar starkt misstänka att det någonstans i min lägenhet finns ett svart hål där allt sugs in.
Nu ska jag ta och vika en massa tvätt från dagen, måste ställa om dygnet inatt eftersom vi börjar jobba imorrn så det blir en utmärkt aktivitet som kan utföras även vid hjärndött tillstånd!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: