web analytics

…Har nu slocknat. Jag är sjukt, sjukt trött och vill inget hellre än att sova, men i morgon ska jag ju jobba och behöver vända lite på dygnet idag i alla fall. Visserligen måste jag ändå gå upp tidigt för en jobbnatt för att åka till uppkörningen, men ändå…
Idag gick jag upp 07.20 och det hör banne mig inte till vanligheterna!
”Tsss” förstår jag ju att ni ”dagisar” tycker om att å upp så sent som 07.20, och jag håller med. När jag i min ungdom jobbade i stall var det lyx om man fick sova till 05.30 och nu händer det sällan att jag kliver ur sängen frivilligt före 10.00. Det finns ju naturligtvis en anledning till det, att hålla på och ställa om dygnet sliter så jäkla hårt på kroppen så trots att jag älskar att utnyttja de lediga dagarna till max så pallar jag inte att ställa om fullständigt. Tiderna förändras!
Till de som mailat, ringt och messat så kan jag bara säga att jag har sett men inte haft energi till att svara. Just nu är det fullt upp!

Renoveringen i hallen har gått framåt idag, men som vanligt när man håller på så hittar man ju mer och mer saker som måste göras. Underarbetet tar ju alltid lång tid och det förtar nästan hela nöjet med själva målningen som jag annars tycker är rätt skoj. Men nu är i alla fall väggarna strukna med färg en gång så lite har visom sagt fått gjort idag i alla fall. Om jag hade orkat så hade jag gått och knäppt en bild av resultatet, men jag fixar inte att gå de metrarna som det är ut till hallen så jag låter bli haha. Det blir bra i alla fall, så mycket kan jag säga!

För några dagar sedan fick jag brev från WWF med lite info om hur det ser ut på tigerfronten i världen (jag är tigerfadder genom WWF, bli det du också om du har några kronor över i månaden genom att klicka här). Glädjande nog går det framåt, fler länder skapar fler tigerreservat och vidtar åtgärder för att minska tjuvskyttet på tiger. Heja tigrarna!! ♥

Som en sista liten glädjande nyhet så är Dax nu ganska bra i magen, en vecka senare. Jag hoppas han får hålla sig frisk nu också, för han börjar bli lite tunn.
Nej, nu måste jag hoppa krypa kräla i säng i alla fall, får helt enkelt gå upp tidigt och sedan försöka vila lite efter uppkörningen innan jobbet i stället!

4 Thoughts on “Flitens lampa…

  1. alexandra on 27 juni, 2012 at 04:26 said:

    Håller tummarna för sessan Dax !!!

  2. helena on 27 juni, 2012 at 19:39 said:

    Ni rockade ju på uppkörningen idag. Vi får komma på ngt så att du kan se filmen.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: