web analytics

Nu är jag på väg hem till renoveringen igen efter lite jobbträning. Vi kollade av framför allt bitdelen med fokus på urkallandet som tidigare inte varit helt rent vad Björn kom ihåg. Idag funkade det dock jättejättebra så den biten känner jag mig rätt bekväm med i morgon.

Även visiteringen och transporten funkade mycket bra, men lydnaden innan däremot lämnade en del att önska eftersom vi då körde på egen hand och Björn gick omkring med andra ekipage runt sleevesen som låg på plan. Då MÅSTE han hålla koll på om Björn kanske skulle tänkas ta på sig en så han inte missar en sådan viktig detalj. Suck säger jag bara, i vissa lägen uppskattar jag enormt att han är så utåtriktad och uppmärksam, men ibland är det ju bara en stor nackdel!

Det blir spännande i morgon då vi ska vara i polisens nya träningshall där vi aldrig varit förut. Dax blir extra utåtriktad i nya miljöer, och i synnerhet inomhus. Jag hoppas han inte associerar det med ridhusträning bara, eftersom det är där vi har haft stora konflikter. Går han upp i varv under lydnaden, vilket han gjorde idag eftersom folk körde skydd väldigt nära oss så jag fick säga åt honom ordentligt, då blir det lätt att han triggar på minsta lilla grej även i lydnaden och kamp/försvar kickar in.
Jag ska åka dit lite tidigare så jag hinner köra igenom honom med mycket positiv förstärkning och mycket lyckanden för att förhoppningsvis få en bra känsla i honom!

Köpte en ”belöningsficka” häromdagen, det är eg en verktygsficka. Jag har ju inte väst när jag tränar, men med denna kan jag ha ryggficka ändå oavsett kläder!

Även Brimer fick komma ut en sväng idag, han hälsade lite på Björn och sen körde vi några kontakt/koncentrationsövningar och kamp med dutten. Han kampade riktigt fint, skönt att alla gamla tänder verkar vara borta. Däremot kampar han mer om jag säger ”loss”, så det får vi kanske jobba lite på hahaha!

2 Thoughts on “Träning.

 1. Malin on 26 juni, 2012 at 18:50 said:

  Hahaha, ”loss” och Brimer kampar mer!! 😀 😀 Roligt tycker jag! 😛
  Jag håller tummarna inför imorn’ men det kommer gå bra!! 😀
  Jobbar du inte på kvällen då eller? OM du jobbar så kan vi babbla tycker jag 🙂
  Kraaam!

  • UllisWeb on 27 juni, 2012 at 00:47 said:

   Haha, ja det är ju en liten miss i protokollet får man väl lov att säga! 😆
   Det går säkert bra imorrn, och om det inte gör det så är det ju bara att testa igen haha. 😉
   Jag jobbar på kvällen så babbel is ON!! 😀
   Kram!!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: