web analytics

Seg start på dagen idag, på grund av mig för en gångs skull hehe. Sjukt jäkla trött, har sovit så stört dåligt hela jobbvändan och hela ledigheten också, och nu är det snart dags att jobba igen… Snark säger jag bara, men sen är det ju semester och JÄVLAR vad jag ska sova ut då haha!

Sen kom vi i alla fall iväg till Solna och började med de stora bitarna i renoveringen, dagens projekt var att ta bort det sista av gamla tapeten och sätta upp easycover så man slipper bredspackla och slipa. Det blir riktigt bra!
Vi fortsätter i morgon men först ska jag på jobbträningen. Kan ju vara en bra idé att träna lite i alla fall innan uppkörningen på onsdag hihi.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: