web analytics

Jag skrev ett inlägg i morse men det verkar ha försvunnit för här finns då ingenting??
Jaja, bara att plita ihop lite nytt om hela dagen i stället då.
Den började på ett ytterst oharmoniskt sätt med ett illvrål så både jag och Rickard studsade ur sängen bara för att se att Fenris satt fast i halsen på Dax som skrek som en stucken gris. Detta är andra gången på tre dagar som hon hoppar på och ska DÖDA honom inomhus, förut när de har hamnat i kurr så har det varit ute och Dax har varit en riktigt pain in the ass på henne men nu har det varit inne och till synes utan anledning. Kanske är det så att det nu börjar bli lite oharmoni i flocken när alla smågrabbarna trots allt blir äldre, kanske vill hon bara påminna honom om att han står lägst i rang och ska passa varje steg… Hur som haver så är det naturligtvis ohållbart och hädanefter kommer de hållas separerade. Vilket uppvaknande!

Jag tog mina pojkar och begav mig ut i skogen där jag skulle möta upp Sofie för en promenad och sedan shoppingtur samt frisörbesök nere på byn. Jag råkade bli lite tidig och passade på att stänga ögonen någon minut som synes på bilden ovan hehe… Det blev en sväng med alla tre grabbarna på ca 5 km och vi pratade om ditten och datten, och sen styrde vi kosan mot stan. Tanken för min del var att handla nya skor då mina supersköna kilklackar håller på att ge upp, men så mycket annat kände jag inte att jag behövde. Så tror ni jag kom hem med skor?
Retorisk fråga, självklart är svaret NEJ haha!
De hade ju rea på Stadium, och ja… Jag är en sucker för sportiga kläder, helt klart!
Det blev ett par nya shorts med texten ”Sverige” men utan någon jobbig fotbollslogga som de flesta EM-kläderna har. Jag hatar fotboll, men jag älskar Sverige!

Vidare fick jag också med mig en munkjacka från Race Marine, en Sverige t-shirt till Rickard och en sportflaska (som inte finns på bild). Vi gick också in i en liten smyckesbutik som hade rea på massor, och där hittade jag ett fantastiskt fint armband från Snö som jag blev tvungen att köpa då det var nedsatt med 70% och därför endast kostade 89 kr. Sen var det dags för frissan, en RIKTIGT trevlig och duktig tjej som jag helt klart kommer gå tillbaka till i höst som heter Frida på salong Atmosphair. Jag ville klippa av allt slitet hår och klippa upp nya etapper, och när hon höll på och klippte kom vi också på att hon kunde klippa till lite mer hår i min ”lugg” som jag så pretto har kallat de få kortare strån jag har haft framme i pannan. I höst sedan ska jag färga och klippa mer (inte nödvändigtvis kortare, men kanske en riktig lugg eller så), men det känns så onödigt nu när det är sommar och kommer blekas. Som avslutning fixade hon riktiga Hollywoodlockar så jag kände mig superfixad, och detta kostade mig endast 350 riksdaler!
Här är en rackig efterbild på håret och på munkjackan samt en på armbandet (som man ser på armen även på hårbilden). Jag är supernöjd!!

På vägen tillbaka till bilen pep vi in i ännu fler butiker, och på Gina Tricot hittade jag underkläder i smarriga neonfärger där det var ”3 för 149 kr”som jag var ”tvungen” att köpa. Dessa blev dock fotade på soffan när vi kom hem, man behöver ju inte flasha sig för hela världen haha!

När vi kom hem märkte jag först att (troligen) Dax hade kräkts i bilen där han och Brimer legat och väntat, och när jag kom upp till lägenheten hade Astrid haft fest i soptunnan OCH tagit av sig sina löptrosor. Så jag gick från att vara glamourös Hollywoodshoppoholic till skurgumma på 0,2 sekunder, suck aldrig får man vara riktigt glad… Men nu är köket skurat, båda hundarna badade, bilen städad och jag sitter och bloggar med en cider bredvid mig. Mer ledighet och skattepengar åt folket!!

4 Thoughts on “Dagens.

 1. Nyklippt och jätte snyggt!! 🙂
  Snygga inköp också, och kul när man hittar det man vill ha. Men fy vilket uppvaknande! Säkert vill hon ”bara” påminna honom om att ”håll dig på mattan, annars…” men det är ju i alla fall inte ett dugg roligt 🙁
  Hahaha, ja man blir ibland snabbt nedtagen på jorden 😉 Skål!

  • UllisWeb on 16 juni, 2012 at 17:02 said:

   Tack tack! 🙂
   Ja lite förnyelse är ju alltid trevligt så varför inte passa på när sommarreorna pågår som bäst så blir det dessutom billigt?! 😀
   Jag vet faktiskt inte vad hon får ut av sina små ”utbrott” men drygt är det och jag kan inte se nån annan lösning än att hålla isär dem. 🙁
   Visst håller man sig jordnära alla gånger!! 😀

 2. Alexandra on 16 juni, 2012 at 13:44 said:

  Åhhh värsta söta trosorna 🙂 eller hot pants låter tuffare…. Grymt snyggt blev håret!! O munkjackan kan du skicka ner till moi

  • UllisWeb on 16 juni, 2012 at 17:05 said:

   Haha det går tyvärr inte för den har jag på mig precis just nu!! 😀
   Trosorna var jättefina, det är till och med string men med breda sidor!
   Sköna också, som extra bonus! 😉
   Kul att du gillade håret, i höst ska jag våga ännu mer! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: