web analytics

I måndags hämtade jag ut telezoomen som varit på lagning, det var tydligen några styrningar som inte var som de skulle så nu är de utbytta för ”bara” 2900 kr. Tur att det finns försäkringar… Naturligtvis var jag tvungen att testa objektivet på en gång för att se att det var ok. Alla bilder idag är tagna i fårhagen vid SoSu BK i måndags.

Stor och Liten. ♥

Igår innan jobbet blev det lite annan typ av jobb, i trädgården. Jag bor ju i en bostadsrättsvilla, så att ta hand om trädgården ingår också trots att det är en lägenhet. Det blev nedklippning av buskar, rens av ogräs och klippa lite gräs. Grabbarna fick vara ute när jag höll på med buskarna, och oj vad de njöt!
Dax låg och bara mös på sidan på gräsmattansen och Brimer gick och småpysslade med sitt. Honom fick jag dock hålla ett litet öga på, för han har ju insett tjusningen med att gräva… Åh vad jag saknar ett eget hus så här på sommaren!
Sen fick de vänta i bilen medan jag höll på med gräsklipparen, vill inte ha vare sig avklippta tår eller hundar på rymmen, beroende på reaktion!

Brimers öron står nu upp nästan hela tiden, tandlossningen verkar avta!

Idag blir det inget gjort innan jobbet, Dax är fortfarande dålig i magen och börjar nu bli lite medtagen, inte hängig men sover i stället för att bara vila som han brukar. Jag har tagit bort allt färskfoder och han får A-fil, blåbär, morotspuré och lite buljong för jag tycker han dricker dåligt och han behöver också få i sig salter. I morse kom det lite gult och segt slem när han satte sig och bajsade, så tarmen är helt klart irriterad. Inte så konstigt i och för sig… Jag ska köpa Pro-Kolin+ på apoteket och ge honom, han har tappat en del i vikt så nu vill jag få ett stopp på det här.

Älskade Dax, bäst i hela världen! ♥

2 Thoughts on “Lagat objektiv.

 1. Så fina bilder! 😀
  Stackars Dax som är sjuker 🙁 Och ja, dom blir medtagna fort när det handlar om magen. Hoppas att han kryar på sig snart! <3
  Kram kram!

  • UllisWeb on 21 juni, 2012 at 08:35 said:

   Tack tack! 🙂
   Ja jag tycker synd om honom, han är ganska pigg och sådär men det måste ju ändå vara apjobbigt! 🙁
   Hoppas också han blir frisk snart!
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: