web analytics

Jag har ett konstant surr av tankar i skallen som jag inte blir av med, det är som att hjärnan går på sånt högvarv så jag riktigt kan höra den arbeta varje vaken minut på dygnet. Bruset gör så att jag inte orkar tänka klart en tanke innan nästa kör igång, ”måste fixa det” och ”måste göra det” blandas med ”vill göra si” och ”gjorde jag så?”.
Vad vill jag göra, vad vill jag inte göra, vad har jag gjort??

Fokusera på jobbet, Dax är sjuk, uppkörning nästa vecka, ge Brimer tid, vad ska hända med valparna, träningsdagar, kennelläger, andas, tapetsera hallen, slipa och måla dörrfoder och dörr, sätta fast tröskel, dra el till dragkroken, midsommar, sommarfest, andas, köpa hus och i så fall var, sälja lägenheten eller inte, pengar, umgås, träna hund, inte träna hund, mata, rasta, uppdatera hemsidan, uppdatera kennelsidan, fota, högskolekurs, ANDAS…

Jag är så mentalt trött av att ständigt höra detta sorl, önskar det fanns en knapp man kunde trycka på och stänga av!
För hur reder man ut något i en enda röra, vart börjar man??
Idag fick jag i alla fall bort ett stort jävla gissel, nu har vi ÄNTLIGEN kunnat boka datum för kennelläger!
Det blir sent, men det blir i alla fall av!
Snart kommer info till berörda. Ska bara andas lite till först…

4 Thoughts on “Brus.

 1. Men vännen, inte bra att stressa så (mental stress är ju oftast värre än ”riktig” stress, iaf för mig!)!! Tänk på magen, ja, på hela dig! <3 Fast jag vet, lättare sagt än gjort ibland…
  Kram på dig och hoppas jag är ledig / hemma när lägret är, vore skoj att få vara med på ett hörn! 🙂

  • UllisWeb on 21 juni, 2012 at 08:40 said:

   Nej jag vet, fast egentligen känner jag mig inte stressad utan mer… Avtrubbad. Kan inte riktigt tänka klart och reda ut saker för det är för mycket bakgrundsljud. Skulle behöva ta en tripp till ödemarken och meditera och rulla apelsiner eller nåt ett tag haha! 😉
   Kram kram!!

 2. Steve-O on 21 juni, 2012 at 13:29 said:

  Stop and smell the roses. Akta dig för renoveringsobjekt till hus om det redan nu är så här… Men det känner du ju bäst själv! =)

  Själv har mitt sorl övergått till att jag glömmer pinkoder och sånt, då vet jag att väggen är nära. Sex dagar kvar till semester, semester jag egentligen skulle gå på idag… =P

  Kram, ta hand om dig

  • UllisWeb on 21 juni, 2012 at 14:40 said:

   Ja just nu blir det inget hus alls, marknaden är i vila över sommaren och det finns för mkt praktiska saker att lösa först. Men tankarna kan man som sagt inte sätt stopp för ändå! 😛
   Ta hand om dig själv också, den där väggen ska man akta sig för!
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: