web analytics

Ikväll är det sista passet denna vända, ledigt i fem dagar och sen fem arbetspass till innan semestern. Skönt ska det bli!
I morgon blir det lugnt, avgångsdagar är man ju inte för kaxig. På lördag blir det lite midsommarfirande med mamma och pappa på landet en sväng, och senare under ledigheten åker vi till Solna och fixar med hallen. Fullt upp med andra ord.

Dax är fortsatt dålig. Om det inte lägger sig under helgen blir det veterinären på måndag för kontraströntgen. Taskigt att vänta kanske vissa tycker, men han får ju i sig näring och vätska så läget är inte akut. Och säga vad man vill men jouravgifter är inte roliga, då ska det vara just akut för att man dessutom ska ta upp en tid som nån annan med med akut tillstånd kunde ha fått.
Pro-Kolin+ fanns inte på Apoteket igår så jag köpte hederliga magtabletter i stället för att stoppa upp tarmrörelserna, hoppas de hjälper något.

4 Thoughts on “Sista passet.

  1. helena on 21 juni, 2012 at 20:18 said:

    Krya på dig Dax hälsar Lea

  2. Puss på nosen Dax, hoppas du kryar på dig snarast!! <3

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: