web analytics

Åter igen hade vi tur med vädret inatt, inte alltför mycket regn. Nu börjar det närma sig upploppet, två av fem pass kvar. Idag tog jag tillfället i akt med tanke på skitvädret och sov riktigt länge, först 16.00 tyckte jag det var dags att komma till liv. Skönt!!

Gårdagens lunch, mums!

Idag utfördes det stordåd i stan då Stockholm marathon gick av stapeln för 33:e året. Årets lopp hade det värsta vädret genom historien med bara fyra grader, regn och blåst. Fullständigt vedervärdigt med andra ord, men trots det så var det tydligen 92% av löparna som fullföljde (av de som faktiskt kom till start dvs. 5000 anmälda valde att inte deltaga alls). Helt otroligt, jag kan inte alls relatera till denna typ av aktivitet men jag tycker det är SJUKT BRA GJORT av alla som genomfört det, och i synnerhet såklart vår vän och tillika valpköpare Alexandra. Go Alex, hård som Fantomen!!!

Skadegörelse, men ändå rart tycker jag.

Nu är det åter igen dags att hoppa i de grå kläderna och bege sig ut i natten, förhoppningsvis blir det lugnt och stillsamt för jag vill bara sitta och kura i min lilla rondbil. Men det behöver jag nog inte fundera på, som polisen uttryckte sig igår så råder det nu ”brottsförbeyggande väder” så jag gissar på en lugn helg.

Ha det så mysigt i lördagssofforna gott folk!

2 Thoughts on “Nedräkning pågår.

 1. Tyckte också klottret var gulligt 🙂
  Hoppas att ni inte regnar bort inatt, du och Dax!
  Och visst var det superstrongt gjort av Alex och alla andra som fullföljde maran i detta skitväder!! Däremot förstår jag till fullo varför man vill springa 4,2 mil! 😉
  Kram!

  • UllisWeb on 3 juni, 2012 at 00:36 said:

   Ja, risk finns att vi spolas iväg, det är fan ingen lek hur mycket det regnar!! 😯
   Ni är galna allihop, men ni har min respekt! 😉
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: