web analytics

Inatt fullkomligt slängdes jag tillbaka 12 år i tiden till restaurang/pub/skabbhak Fyren i Åkersberga, det var svintighta brallor, vodka lime och galet dansande till stängning. Allt på grund av låten ”The Darkside” med Hypertraxx. Senare stängdes stället och senast jag såg det var det en pizzeria. Tänk vad lite musik kan väcka minnen!

Det har varit katastrofväder inatt, regn praktiskt taget hela tiden och blåst som jag vet inte vad!
Hoppas det lägger sig lite under dagen, hatar blåst mer än något annat.
Till ledigheten får det gärna se till att klarna upp, jag ska på jobbträning på måndag och sen tänkte jag svänga förbi och kolla på ett hus som jag är intresserad av. Så bättre väder önskas tack!

20120603-040853.jpg

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: