web analytics

Har precis vaknat till liv och ska bege mig iväg och handla lite smått och gott. Rickard fyller år i morgon så det är födelsedagspresenter som står på inköpslistan. Av förklarliga skäl så kommer det inte komma upp några bilder på vad jag handlat, i alla fall inte idag hehe.
Idag är det också sista jobbpasset, jag vet att det blir ett jävla tjat om hur många pass det är kvar men jag tror inte man fattar om man inte jobbar här själv hur viktigt det är med ledigheterna. Arbetsförhållandena är minst sagt… Speciella… Och i synnerhet just nu. Mer än så ska jag inte skriva, man vet ju aldrig vem som läser hehe. Men skönt ska det bli med ledigt!

Något annat som jag också tjatar om är vädret, nu är det ömsom skurar och ömsom sol. Tack för att ni lyssnade på mig och gjorde det bättre vädergudarna, nu vill vi bara ha det så här (helst ännu bättre såklart) under resten av veckan som kommer också tack!
Som sagt så ska jag kolla på ett hus i morgon på vägen till Rickard och allt blir ju så mycket roligare om det kan vara lite sol när man är på plats. Hoppas det motsvarar förväntningarna!
Idag kom det ut ett till objekt som jag tycker är intressant, så eventuellt blir det mer hustittande framöver. Måste bara få ordning i lägenheten också så den går att sälja… Som jag också sagt tidigare, mycket ”måsten” och lite skoj just nu. Men det vänder det med, talesättet ”inget varar” funkar ju faktiskt åt båda håll!

2 Thoughts on “Shopping!

 1. Ja, ledigheterna är helt klart viktiga när man jobbar så som vi gör!
  Ska bli spännande att höra om huset, hoppas det var bra! 😀 Det andra ser också intressant ut! Länk tack! 😉
  Kram och gratta Rickard från mig!!

  • UllisWeb on 4 juni, 2012 at 01:37 said:

   Ledigheterna är ju det man jobbar för, ja och så för att kunna betala räkningar förstås! 😉
   Länk är skickad och gratulationer ska framföras!
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: