web analytics

Idag blev det en sen ”morgon” för mig och inget annat än rasta hundarna, äta frukost och klä på mig kommer hinnas med innan det är dags att åka och jobba i princip. Men det gör inte så mycket, nu är det bara ett pass kvar och sedan är det ledigt!!
Ja, efter det här passet dvs, men det räknas inte för det är ju så gott som påbörjat. Och morgondagens pass räknas nästan inte heller, då åker man ju typ bara in och tvättar och tankar bilen. Så man skulle kunna säga att ledigheten nästan är här!
Förstå hur vi håller på på jobbet för att hålla hoppet vid liv hahaha!

Nu är det frulledags med den sedvanliga youghurten, banan, passionsfrukt och Risentas självplocksmüsli, denna gång innehållande dinkelflingor, quinoapuffar, torkad frukt och min favorit pumpakärnor. Brukar ha det när jag gör bröd i min brödmaskin också, supergott!!

20120611-175255.jpg

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: