web analytics

Igår tog jag tag i lite trädgårdsbestyr eftersom det är mina städveckor i föreningen, gräsmattan klipptes och lite ogräs rensades. Under tiden fick pojkarna vara inomhus eftersom jag tyckte det vore bra för Brimer att lära sig vara ensam inne och inte bara i bilen där det funkar hur bra som helst. Dock är han inte betrodd med fritt spelrum inne utan får finna sig i att sitta i bur under tiden.

Under tiden som jag höll på ute så hörde jag hur han pep och småskällde där inne och då och då blev det tyst. Det är ju bara att låta honom vänja sig vid att man inte dör när man är själv heller så kommer pipet säkerligen försvinna. Dock såg jag när jag kom in att han lyckats dra in en av mina absoluta favoritstövlar i buren och tuggat sönder skaftet. Inte konstigt att han blev tyst då när han hade hela truten full med läder, grrr!!
Jag blev lite oharmonisk ett tag innan jag insåg att det är bara att gilla läget och shoppa efter nya nån gång. Och det är ju i sig ingen dålig sak hehehe…

När trädgårdsarbetet var klart tog vi en vända i skogen, och när vi kom hem upptäckte jag att Brimer hade en reva under ögat. Jag vet inte om det är Dax eller nån gren som har tillfogat honom den, men tur att den inte blev högre upp i alla fall!
Dax och Brimer har nämligen börjat leka ”jaga-lekar” nu, Dax har alltid försökt få igång Brimer till att springa före men Brimer tycker det har varit läskigt att ha den där store drummeln efter sig som bara springer över honom rätt som det är. Nu har de kommit på att det är mycket roligare om Dax springer först i stället, så får Brimer jaga. Dax slögalopperar och sneglar lite bakåt för att hålla koll på om Brimer är med, och Brimer springer efter för allt vad tygen håller hahaha!
När Brimer börjar komma nära eller skär kurvorna så han hinner ifatt lägger Dax i sin nästa växel och gasar ifrån honom hur lätt som helst, sen faller han in i sin sakta galopp igen. Jätteroligt att titta på haha, men Dax får se upp för snart är Brimer lika snabb!

Idag har det inte blivit så mycket gjort, tanken var att dammsuga i trapphuset vilket är det sista jag har kvar på städveckan men jag fastnade framför datorn med att lägga in lite nytt på kennelsidan så det får bli imorrn i stället. Inatt blir det förshoppningsvis lugnt så jag kan träna lite hund, skulle vilja lägga lite spår till unge herrn och köra lite mer jackor med Kapten Gråskägg. Tyvärr är det varmt ute så slynglarna ”på byn” kommer väl ställa till med sattyg som vanligt, och vi får åka och städa. Men man kan ju hoppas!
Två pass kvar hur som helst till semester, sen kan vi träna hur mycket vi vill YAY!!

4 Thoughts on “Trädgård och sår.

 1. Det är bra, man ska se det positiva i saker och ting! 🙂 Och lite shopping sitter ju aldrig fel! 😉
  Oerhört söt är han iaf, Brimer! <3 Och tur att såret inte satt lite högre upp ja!
  Kram

  • UllisWeb on 1 juli, 2012 at 01:15 said:

   Ja man får ju försöka se det positivt haha! 😉
   Det är tur för honom att han är göllig! 😀
   Kramen!

 2. Alexandra on 1 juli, 2012 at 13:28 said:

  Brimer tänkte bara att du helt klart behövde nya stövlar. Tog tag i det med egna tänder..,

  • UllisWeb on 1 juli, 2012 at 14:45 said:

   Ja tydligen!
   Jag vet inte riktigt varför dock, jag tyckte de var i bra skick fortfarande… 😛

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: