web analytics

Nu är det verkligen inte mycket kvar innan lite långledighet, ett pass bara och söndag dessutom som är en av de lugnare dagarna.
Tur är väl det kan man också säga, för min mage som protesterat hela vändan har inte blivit bättre… Men det finns ju piller att ta till, och så får man hoppas på att de hjälper. Ibland funkar det, ibland inte…

Natten som gick var det ganska lugnt, jag fick en massa larm redan när jag började som dagpasset inte hade hunnit med eller hade fixat till själva. Så det var bara att rulla ut och städa och ligga lite dåligt till i min egen körlista redan från början. Så det blev ingen träning alls, och inatt ska vi grilla så då kommer det knappast bli något inatt heller. Det var länge sedan vi jobbgrillade nu, verkligen på tiden!
I förrgår roade sig ungdomarna i området med att tända eld på en bil, denna gång valde de i alla fall en som redan var stulen och övergiven.

Nu blir det en liten skogspromenad i regnet och sen hem och plocka ihop saker att ta med i morgon. En massa tråkig tvätt ska jag ha med mig, hur kul är det?!?
I morgon eftermiddag blir det först fika med Malin och sen en liten hustitt innan jag ska landa i soffan med lite gott. Bättre start på semestern kan man knappast få!

Igår lade jag förresten ut hojen igen på Blocket, hoppas den blir såld nu så jag slipper tänka på det också!

2 Thoughts on “Upplopp.

 1. Jobbigt med magen 🙁 Hoppas att den är ”snäll” mot dig under semstern nu 🙂
  Syns imorn, ska bli riktigt trevligt att ses även om det bara blir en kortis!! 😀
  Kram kram!

  • UllisWeb on 2 juli, 2012 at 01:33 said:

   Hoppas också den skärper till sig framöver, riktigt drygt är det ju! 🙁
   Det blir riktigt nice imorrn ja, det var ALLDELES för länge sedan!!
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: