web analytics

Första dagen på semestern blev inte riktigt som det var tänkt, vi kom hem svinsent och aströtta så vi sparar tanken på att grilla, dricka öl och ha det allmänt bra till senare!
Idag har jag varit nere på byn och fixat naglarna, har aldrig varit här i Eskilstuna så det var premiär. Angelica som gjorde dem var väldigt noggrann så jag tror de kommer sitta bra. Neonorange med glitter över blev det denna gång, och till det hade jag en mörkgrå, tunn klänning med skärp och mina replay-kopior på fötterna.

Ikväll ska vi på middag och då tänkte jag köra samma kläder så kanske kommer det till och med en bild på det senare. Dock vette sjutton om jag tänker ta på mig samma skor, jag gick nämligen hem från stan eftersom det var så fint väder och Rickard inte riktigt var klar på gymmet (han skjutsade ner mig) och då fick jag såklart en blåsa på tån så kanske kommer jag inte ens i dem igen hahaha!

4 Thoughts on “Nya naglar.

  1. alexandra on 3 juli, 2012 at 19:49 said:

    MOI vill ju se sin nya designer i dressen…

    • UllisWeb on 4 juli, 2012 at 14:34 said:

      Hehe det blev inga bilder tagna igår men vi kanske kan göra en efterhandskonstruktion av det senare idag! 😆

  2. Tjusiga naglar! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: