web analytics

Igår körde vi en dag helt i semesterns tecken vilket innebar sovmorgon och sedan hela eftermiddagen och kvällen på sjön i lilla båten med fiskespö i hand (och så lite hundrastningar förstås, men det är ju vardag så det är det ju ingen mening att skriva något om)!
Otroligt härligt att var ute på sjön igen, det var ÅR sedan jag var ute sist. För att inte tala om fiska, det har jag nog aldrig gjort med kastspö och metat har jag bara gjort på riktigt en gång när jag var liten. Då fick jag en liten abborre som jag döpte till Anna Book, då förstår ni i vilken ålder jag var hahaha!

Vi fick faktiskt upp en abborre denna gång också, den fick dock inget namn hehe. För övrigt var det dött på fiskfronten, det slog lite här och var omkring oss men inget behagade fastna på kroken. Tydligen har det varit dåligt med fångst i flera år när Rickard varit ute, så att vi ens fick nåt var ovanligt!

I eftermiddag blir det hundträning i Strängnäs för hela slanten, planen är att köra sökövningar med Dax och sektorövningar med Brimer. Säkert slinker det in lite lydnad där någonstans också. Men nu tror jag att jag ska sova lite till faktiskt, det har blivit riktigt dålig sömn under natten eftersom idiot-Bor har ätit upp stora pinnbitar och kräkts då och då.
Och så har vi ju faktiskt semester!

2 Thoughts on “Semester!

 1. Det ser så där skönt och lugnt ut som det ska se ut på semestern! 😀
  Fiska är jag dock inte så sugen på, både kastade och metade i määäängder under min uppväxt så jag blev lite mättad på det hela 😛
  Men ni skulle ju ha döpt fisken ni fick upp! 😉
  Hoppas ni fick till bra träning på Strängnäs! 🙂
  Kram

  • UllisWeb on 6 juli, 2012 at 00:41 said:

   Ja det var riktigt nice, synd om fisken bara som inte ens fick ett hederligt namn! 😀
   Träningen blev ok, kommer i ett eget inlägg… Nu! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: