web analytics

Igår var det partaj hela dagen nästan med tjocka släkten på pappas sida, och oplanerat från min sida i alla fall blev det också ett litet försenat 30-årsfirande. Jag fick ett vitt vin och ett mousserande, ett olivträd, kanonfina glas från All In One, och som namnet antyder så funkar de såväl till whiskey som vin, vatten, saft eller vad man än känner för!
Dessutom fick jag en karaff för varm eller kall dryck med två glas från Eva Solo. Jag har sedan tidigare fyra glas och en ”tebryggare” från Eva Solo så den kommer definitivt matcha i mitt kök!
Det blev en trevlig tillställning med god mat och dryck och jag tror alla var nöjda när de åkte därifrån. Jag var lat och hade inte kameran med mig, men kanske kommer jag över lite bilder från någon annan framöver så då slänger jag kanske ut lite här.

Idag skulle vi egentligen ha tränat hund men det blev inställt pga att det regnade så då åkte vi ut i skogen och tog långpromenader i stället. För att kunna gå i lugn och ro (eller i alla fall utan att hela tiden gå och passa på att det inte blir slagsmål) får vi dela upp hundarna och gå flera vändor i stället, inte optimalt men vad ska man göra…
När vi höll på och packade in hundarna i bilen igen fick jag ett infall och surfade ut på Blocket via telefonen för att se om det fanns några billiga, toppmatade tvättmaskiner till salu i närheten eftersom Rickards maskin har varit trasig i flera år och tvättstugan här är ALLTID bokad fullt i minst tre dagar framåt oavsett vilken dag man vill tvätta. Som om det vore ödet fanns det en maskin till salu för ynka 500 kr bara ett par km ifrån där vi bor, så helt plötsligt hade vi spontanshoppat en tvättmaskin bara sådär en söndageftermiddag, nice!

När vi var ute och spårade med Sandra i torsdags tog hon lite bilder på mig och Brimer med min kamera, så de får avsluta dagens inlägg!

2 Thoughts on “Sommarfest!

 1. Malin on 10 juli, 2012 at 09:52 said:

  Härligt att få lite försenade presenter! 😀
  Fina bilder på dig & Brimer också 🙂
  Kram!

  • UllisWeb on 10 juli, 2012 at 13:34 said:

   Ja det var trevligt även om det inte var tänkt riktigt så… Jag tyckte mitt lilla firande i vintras dög gott, det är inte så himla viktigt längre med presenter och firande känner jag. 😉
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: