web analytics

Idag var jag och besiktade dragkroken och den gick igenom utan några som helst problem så nu är det bara att dra bäst jag vill!
Jag hade ju tänkt mig att motorcykeln skulle vara såld vid det här laget så jag kunde köpa en husvagn, men så verkar inte bli fallet så det får vänta. Igår ringde det en idiot som frågade lite om hojen och sen sa ”jag har varit i kontakt med två andra och den ene skulle ha 22 000 kr för sin och den andre skulle ha 25 000 kr men kunde tänka sig att gå ner till 22 000…” varpå jag bara ”jaha?” och han fortsatte ”ja så du ligger en bit över de andra…”.

Fy fan vad jag HATAR folk som prutar redan över telefon, de har inte ens sett det man säljer och ändå känner de att objektet inte är värt de pengar som begärs?!?
Jag sa att 22 000 kr kommer jag inte att släppa den för kan jag säga redan över telefon, men han får komma och titta på hojen så kan vi diskutera priset sen, och då klämde han ur sig ”nej, den ligger långt över min budget, jag ville bara kolla…”?!?
VARFÖR ringer man på en vara som man inte ens har råd med???
Åh jag blir så trött på folk…

Idag har vi också varit vid kalkbrottet och badat med alla hundarna, eller snarare kanske man ska säga att jag har badat med dem då Rickard höll sig på land hehe. Bauge och Bor simmar som små sälar haha, Bauge verkligen siktar på en dessutom när han kommer tuffandes som en liten ångbåt!
Brimer ville inte simma idag och egentligen inte Dax heller men han kunde inte låta bli när jag simmade ut. Tyvärr har han ingen vidare simteknik så han vill helst bara simma ikapp mig och sen ska jag hålla honom men det blir ju problematiskt när man själv inte bottnar haha!
Förra året var det mycket mindre vatten i kalkbrottet så då kunde jag ha honom hängandes på ryggen medan jag stod på botten men nu går det inte alls så ett par gånger höll han på att dränka mig den galningen!

Framåt kvällskvisten skulle vi åka och handla och då råkade vi se skyltar om fiskeutförsäljning så vi åkte dit och kollade på lite fiskegrejer. Det fanns ett jättefint kastspö helt i rosa som jag ville ha men tydligen var det till för typ djuphavsfiske och det kommer jag troligen aldrig pyssla med så det sket sig hahaha. Vi köpte dock tre nya drag som synes ovan, och så såg vi drag som ser ut som pilgiftsgrodor som Rickard ska köpa i höst.
Nu avslutar vi kvällen framför Wallander, inte helt fel!

2 Thoughts on “Drag x 2 och jubelidioter.

 1. Malin on 10 juli, 2012 at 09:55 said:

  Idioter finns det gott om… och varför ens ringa som sagt!?! Högst irriterande! Hoppas du får hojen såld snart så du kan köpa en husvagn 🙂
  Ett rosa fiskespö lät ju hur coolt som helst!! Synd det var för djuphavsfiske.
  Kram

  • UllisWeb on 10 juli, 2012 at 13:32 said:

   Ja fasen det kryllar verkligen av dem, jag känner hur en stuga i skogen där man inte träffar en käft någonsin lockar mer och mer!
   Jobbet vi har bidrar kanske inte heller till den mest positiva människosynen då man konstant får påminnelser om att folk generellt fan i mig är dumma i huvudet hehe… 😉
   Jag kanske får börja med djuphavsfiske för att få köpa mitt rosa spö, det var verkigen urtjusigt haha!
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: