web analytics

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på sistone, tiden räcker inte riktigt till. I förrgår åkte vi sent till Stockholm för att fixa med lägenheten, lite målning blev det innan det var dags att ta kväll.
Igår började vi dagen med att träna hund med Sandra och Helena, Dax fick bränna ur sig lite energi och gå ett långt kommenderat fritt följ.

Han har kapacitet hunden, hade jag satsat på tävling från början hade det nog sett annorlunda ut idag. Men å andra sidan så var (och är) målet i första hand tjänst, och tävling bara en kul grej på sidan av och då får jag ju lov att säga att vi har lyckats riktigt bra!

Brimer fick också komma ut och leka lite med trasa, vi har kört ”sektorövningar” lite smått ett par gånger nu och han svarar fint. Han kommer få grymma angrepp om vi tar hand om det på rätt sätt den lille kanonkulan, satsar fullt hela vägen in. Nu vet jag att han biter så nu ska lydnaden på plats, redan efter ett par lyckade instick i trasan kom kravet att han måste sitta innan jag släpper och igår kunde jag också släppa halsbandet och sedan säga ”revir” innan han drog iväg. Kontroll är A och O i min värld!Så här trött blir man av att ”skyddsa” lite!

Idag kommer Alex och Olof med fodertik Bifrost hit och ska stanna några dagar, så nu står nedmontering av valplåda och städning på schemat!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: