web analytics

Det blev en liten sväng i spåret tillsammans med R, nya skorna var lika underbara denna gång och kläderna var också sköna!
Det fick hur bra som helst att springa, det kändes som jag hade kunnat fortsätta i det tempot en bra bit till!
Jag hade inga kortare tights att springa i så sist jag sprang blev det jäkligt varmt. Jag hade tänkt beställa från nätet men så ville R ha nya träningsbyxor också och på något vis kom vi då fram till att vi skulle åka till Vingåker och kolla. Ibland har de jättemycket bra och ibland finns det ingenting att ha.

Idag var en sån dag när det fanns bra grejer, så för min del blev det ett par svarta 3/4 tights med grå och lite rosa revärer från Puma (syns bäst på den suddiga bilden nedan), en svart funktionströja med rosa tryck från Puma, en svart tunn jacka från Craft, ett par svarta vardags-mysbyxor och en brun t-shirt, också Puma (som jag inte orkar fota).

2 Thoughts on “2,5 km

  1. Snygg du är vännen!! Snygga kläder och fina hundar! 😀 Ni måste ju rocka fett i löpspåret! 🙂

    • UllisWeb on 2 augusti, 2012 at 17:47 said:

      Haha tack vännen, jag önskar jag kunde säga att vi rockar… 😎 Men då ska det nog gå snabbare hahaha! 😆

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: