web analytics

Jag är på väg hem till mina gamla kvarter, till Stuvsta där jag växte upp och flyttade ifrån för tio år sedan. Jag ska träffa min barndomsbästis Anna och hennes man Kristofer (med ett F), och deras nyfödde son Theo för första gången. Theo ska få en fluffig tiger, man mår alltid bra av tigrar hehe!
Anna bor inte heller kvar i våra gamla kvarter, hon flyttade till Göteborg för en massa år sedan och träffade Kristofer som hon gifte sig med förra året då jag och R var på bröllop. Och nu är de alltså tre i familjen!

2 Thoughts on “Barndom.

  1. Visst är det så, att man mår bra av lite tigrar! 😀 Gullig flufftiger!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: