web analytics

Jag börjar känna att det finns lite för mycket lösa trådar omkring mig nu för att jag ska vara bekväm, många projekt som är uppstartade men inte så många som är färdigställda. Jag gillar att ha ordning och reda, och så även i mitt huvud så jag ska nog ta och sätta mig på ledigheten och strukturera upp ”att göra”-listan så den blir överskådlig och man kan beta av den en punkt i taget. Den ska handskrivas, så jag får nöjet att stryka över och se hur det framskrider!

En punkt mindre på listan, ÄNTLIGEN fick jag iväg det…!

Ett av uppdragen kommer vara att få ut nya hemsidan, den är i det närmaste klar men några små detaljer är det kvar. Jag har inte bestämt mig för om jag ska ha något fotogalleri eller inte, jag vet inte hur många som faktiskt tittar i det?
Twittern kommer få stryka på foten, med så täta uppdateringar i bloggen så fyller den ingen funktion just nu.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: