web analytics

Det blev sen uppstigning idag, jag somnade sent och tänkte jag skulle få sova lite igen, vaknade vid 13 och kände ”det var väl det jag visste…” men försökte i alla fall somna om. När jag vaknade nästa gång och kollade på klockan var hon plötsligt 16.48!!
Inte för att jag får bråttom ändå till jobbet, men det var länge sedan jag klev upp så sent!

Idag var magen inte glad alls på förkvällen men nu verkar den ha lugnat ner sig lite och smärtar inte som den gjorde så jag fick i mig lite lunch i alla fall och kollar nu på lite beachvolleyboll innan det är dags att fortsätta jobba.

Igår och i förrgår körde jag lite saktagående ute på ronderna med Dax, han har en tendens till att bli lite svajig i sidled men långa, raka korridorer hjälper på den punkten. Klarar han att gå sakta när jag kommenderar inne, ute, på plan, i skogen, på stan, på stranden, ja kort sagt överallt, först DÅ kan jag säga att han vet vad sakta är och verkligen kan det (precis som med vilket kommando som helst alltså). Han går från klarhet till klarhet tycker jag min älskade Mallemus! ♥

3 Thoughts on “Sovmorgon och sakta.

 1. alexandra on 7 augusti, 2012 at 04:26 said:

  Myysssiggt du verkar ha det hemma hos dig o gossarna….Är du en jävel på VAD man ska välja för blad? lite sugen på att köpa begagnade rullisar så man kan börja träna inför vintersäsongen….:) Finns på blocket…min Gurusida mohhahahaha

  • UllisWeb on 7 augusti, 2012 at 07:14 said:

   Haha bilden är tagen på jobbet, vår fina typ 22″ TV i soffhörnan. 😀
   När jag köpte mina prylar så köpte jag ett kit på Team Sportia med pjäxor och skidor men eftersom jag är en lat jävel så valde jag vallningsfria skidor och det ska man INTE ha om man ska tävla eftersom det blir lite sämre glid överlag. Jag tror det var ett Salomonkit och kostade ca 1300 kr år 2007.
   Blocket är bra grejer, men jag säger ändå att Tradera is da shit! 😉
   DÄR kan man fynda big time!!
   Men du är ju galen som tänker satsa på skidorna när man kan köra hoj?!?
   Kort säsong och svårt som fan haha, men förvisso jäkligt kul!!

 2. Alexandra on 7 augusti, 2012 at 09:21 said:

  Haha! Satsa o satsa!! Man kan göra båda 🙂 träningen är inled !! Mysigt jobb ni har i så fall… Välkommen till industri mefa…, inte hens vilorummet är mysigt

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: