web analytics

Idag åkte jag och firade systeryster som fyllde år igår innan jobbet, plockade upp en fin blomma till henne på vägen och hittade även en till mig själv. Älskar verkligen orkidéer, tyvärr har de svårt att blomma om i den lägenhet jag bor i nu så ibland måste jag uppdatera med nya i stället!

Jobbvändan går trögt, förra vändan tyckte jag gick på ett ögonblick men denna vill aldrig ta slut… Jag tror att det har att göra med att jag sover väldigt dåligt just nu och har gjort även under ledigheten som var vilket gör att det märks i kroppen. Benen och fötterna är väldigt trötta och magen mår inget vidare. Det blir väldigt ryckig sömn där jag vaknar och tittar på klockan flera gånger per ”natt”, varför vet jag inte för jag är numera noga med att inte planera in aktiviteter när jag jobbar. Vaknar jag i tid för att tex spåra eller springa etc så gör jag det, men sömnen går alltid först och inte om jag inte absolut måste så ställer jag väckarklocka. Jag har aldrig varit typen som sover 12-13 timmar ändå, så på fem år har jag bara försovit mig till jobbet en enda gång.
Nåja, förr eller senare vänder det och jag får vila ut!

2 Thoughts on “Födelsedagskalas.

 1. Älskar också orkidéer! Mina trivs i mitt badrum och blommar om konstant. Men annars kan man ju alltid bara köpa nya som sagt 😀
  Hoppas att sömnen kommer i fas igen, vet så väl hur det är att jobba långa nätter och inte kunna sova ordentligt / lugnt!
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 6 augusti, 2012 at 17:39 said:

   Badrum med stora fönster som du har måste ju vara det allra bästa, i mitt ”badrum” 😉 finns det ju inget ljus alls tyvärr. 🙁
   Idag sov jag überlänge, lagom till att vändan snart är slut såklart! 🙄
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: